page contents
Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

Welkom op mijn website    

 

Op deze website vind u alles wat u kunt wensen aan artistic services. Hierbij kunt u denken aan muurschilderingen en portretten, maar ook aan workshops, logo-design of een omslag voor een magazine.

Articated (Rebekka van Straalen) neemt opdrachten aan vanuit heel Nederland en daarbuiten. Indien fysieke aanwezigheid wordt gewenst (zoals bij muurschilderingen) worden reiskosten vanuit Hoorn (Noord-Holland) in rekening gebracht.

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u naar alle inhoud van deze site. Schilderkunst, ontwerpen en illustraties kunt u vinden onder het kopje 'mijn werk'.

 

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-08-2018

Fantastisch project in Zwaanshoek afgerond

Na 7 dagen in alle vroegte naar Zwaanshoek te reizen, kwam hier vandaag toch een einde aan: de schilderingen op de containers zijn voltooid!
De wens was om het uitzicht vanuit huis te verfraaien; tot nu toe keken de bewoners uit op enkele kale, saaie containers.
De opdrachtgevers hadden gekozen voor een schildering van een Hollands landschap, dat bij de grootste container werd aangevuld met een schildering van een roodborstje en een tractor. Vooral het detailwerk in de vogel en de tractor is iets waar ik echt van heb genoten.
De kleinere containers staan volgend jaar weer voor Win's roti en bari shop op het Kwaku festival; dan zal ik nog 3 zijkanten beschilderen met het Surinaamse hart; het logo van Win's roti en bara shop. Ik kan niet wachten!

 container 1.jpg
 container 2.jpg
 container 3.JPG
 containerroodborstje.jpg


Terug naar overzicht