Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Rebekka's werk komt tot stand op basis van haar invoelendheid, ruimdenkend vermogen en onderzoekende houding. Dat laatste heeft ertoe geleid dat u op deze website weinig van hetzelfde tegenkomt. De gemene deler is telkens haar toewijding aan de kunst: dedicated to art: Articated. 

Neem hierin vooral een tour op de pagina: mijn werk.


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

de mindful tuin

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-08-2018

Fantastisch project in Zwaanshoek afgerond

Na 7 dagen in alle vroegte naar Zwaanshoek te reizen, kwam hier vandaag toch een einde aan: de schilderingen op de containers zijn voltooid!
De wens was om het uitzicht vanuit huis te verfraaien; tot nu toe keken de bewoners uit op enkele kale, saaie containers.
De opdrachtgevers hadden gekozen voor een schildering van een Hollands landschap, dat bij de grootste container werd aangevuld met een schildering van een roodborstje en een tractor. Vooral het detailwerk in de vogel en de tractor is iets waar ik echt van heb genoten.
De kleinere containers staan volgend jaar weer voor Win's roti en bari shop op het Kwaku festival; dan zal ik nog 3 zijkanten beschilderen met het Surinaamse hart; het logo van Win's roti en bara shop. Ik kan niet wachten!

 container 1.jpg
 container 2.jpg
 container 3.JPG
 containerroodborstje.jpg


Terug naar overzicht