page contents
Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

Welkom op mijn website    

 

Op deze website vind u alles wat u kunt wensen aan artistic services. Hierbij kunt u denken aan muurschilderingen en portretten, maar ook aan workshops, logo-design of een omslag voor een magazine.

Articated (Rebekka van Straalen) neemt opdrachten aan vanuit heel Nederland en daarbuiten. Indien fysieke aanwezigheid wordt gewenst (zoals bij muurschilderingen) worden reiskosten vanuit Hoorn (Noord-Holland) in rekening gebracht.

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u naar alle inhoud van deze site. Schilderkunst, ontwerpen en illustraties kunt u vinden onder het kopje 'mijn werk'.

 

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-03-2019

The dying project

Vanaf 19 maart 2019 is een nieuw kunstproject gelanceerd: the dying project. Tijdens dit project zal kunstenaar Rebekka van Straalen ieder jaar, een heel jaar lang een medemens in de schijnwerpers zetten. Deze medemens kan eenieder zijn. De enige twee voorwaarden zijn dat ze:
1: al zijn overleden
2: precies zo oud zijn geworden als Rebekka op dat moment is.
Aan de ene kant een heftig project; omdat het bewust maakt van de dood die soms veel te vroeg kan toeslaan. Aan de andere kant ook een enorm interessant, positief en enerverend project, aangezien hierbij het leven van een mens wordt geëerd. Voor meer informatie: https://rebekkavanstraalen.wordpress.com/Terug naar overzicht