page contents
Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

Welkom op mijn website    

 

Op deze website vind u alles wat u kunt wensen aan artistic services. Hierbij kunt u denken aan muurschilderingen en portretten, maar ook aan workshops, logo-design of een omslag voor een magazine.

Articated (Rebekka van Straalen) neemt opdrachten aan vanuit heel Nederland en daarbuiten. Indien fysieke aanwezigheid wordt gewenst (zoals bij muurschilderingen) worden reiskosten vanuit Hoorn (Noord-Holland) in rekening gebracht.

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u naar alle inhoud van deze site. Schilderkunst, ontwerpen en illustraties kunt u vinden onder het kopje 'mijn werk'.

 

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-11-2018

Expositie in Wognum tijdens de nationale kunstweek

Articated exposeert op 17 en 18 november met 11 werken in de protestantse kerk te Wognum. De expositie is georganiseerd door kunstkring Wognum en telt 21 exposanten. Tijdens deze twee dagen tonen de kunstenaars hun schilderijen, beeldhouwerk en fotografie.
Ikzelf zal 3 schilderijen tonen, 2 pyrografiewerken, 3 tekeningen en 3 inkttekeningen. Ook mag ik tijdens de expositie aan het werk met mijn pyrografie. Al het werk is te koop.

Het adres van de protestantse kerk = Raadhuisstraat 15, 1687 AH Wognum.
De vernissage is op zaterdag 17 november om 14.00u
Openingstijden van de expositie:
zowel op 17 als op 18 november van 12.00 - 17.00u.Terug naar overzicht