page contents
Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

Welkom op mijn website    

 

Op deze website vind u alles wat u kunt wensen aan artistic services. Hierbij kunt u denken aan muurschilderingen en portretten, maar ook aan workshops, logo-design of een omslag voor een magazine.

Articated (Rebekka van Straalen) neemt opdrachten aan vanuit heel Nederland en daarbuiten. Indien fysieke aanwezigheid wordt gewenst (zoals bij muurschilderingen) worden reiskosten vanuit Hoorn (Noord-Holland) in rekening gebracht.

Via het menu bovenaan deze pagina kunt u naar alle inhoud van deze site. Schilderkunst, ontwerpen en illustraties kunt u vinden onder het kopje 'mijn werk'.

 

 

 

 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-08-2019

Memorial voor Hendrickje Stoffels

Op 5 september 2019, in Bredevoort, wordt het memorial voor Hendrickje Stoffels onthult. Gecreëerd door Rebekka van Straalen, in het kader van the dying project. Het memorial is een schenking vanuit the dying project, van Rebekka van Straalen aan het stadje Bredevoort; waar Hendrickje Stoffels is opgegroeid.
Hendrickje Stoffels heeft de wereld, haar liefde Rembrandt en haar dochter Cornelia moeten verlaten op 37-jarige leeftijd. Om haar leven te vieren, te herdenken en ervoor te zorgen dat men haar en haar verdiensten blijft herinneren, is deze memorial.
Rebekka van Straalen heeft deze kunnen schenken met hulp van een crowdfunding project. Via gf.me/u/uv2nw7 kan nog steeds gedoneerd worden. Donaties worden gebruikt om de reis- en materiaalkosten te vergoeden.Terug naar overzicht