Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated

Articated is dedicated to art. 

Articated is Rebekka van Straalen

Rebekka is Articated

Dedicated to art

Kunst en onbegrensd creatief denken kan alleen vol passie. 

En het resultaat dáárvan is te vinden op deze website.

Welkom!


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-08-2019

Memorial voor Hendrickje Stoffels

Op 5 september 2019, in Bredevoort, wordt het memorial voor Hendrickje Stoffels onthult. Gecreëerd door Rebekka van Straalen, in het kader van the dying project. Het memorial is een schenking vanuit the dying project, van Rebekka van Straalen aan het stadje Bredevoort; waar Hendrickje Stoffels is opgegroeid.
Hendrickje Stoffels heeft de wereld, haar liefde Rembrandt en haar dochter Cornelia moeten verlaten op 37-jarige leeftijd. Om haar leven te vieren, te herdenken en ervoor te zorgen dat men haar en haar verdiensten blijft herinneren, is deze memorial.
Rebekka van Straalen heeft deze kunnen schenken met hulp van een crowdfunding project. Via gf.me/u/uv2nw7 kan nog steeds gedoneerd worden. Donaties worden gebruikt om de reis- en materiaalkosten te vergoeden.Terug naar overzicht