Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Artistic services verwijst naar een enorme veelzijdigheid binnen de beeldende kunst. Hoewel Rebekka's werk voornamelijk realistisch figuratief is, werkt ze wel met verschillende media: muurschilderingen, tuinontwerp, portretten, digitale kunst, pyrografie, illustraties en tattoo-ontwerp: ze zijn allemaal zo ongelofelijk leuk om te maken; dat Rebekka ze allemaal aanbiedt.

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

21-08-2019

Memorial voor Hendrickje Stoffels

Op 5 september 2019, in Bredevoort, wordt het memorial voor Hendrickje Stoffels onthult. Gecreëerd door Rebekka van Straalen, in het kader van the dying project. Het memorial is een schenking vanuit the dying project, van Rebekka van Straalen aan het stadje Bredevoort; waar Hendrickje Stoffels is opgegroeid.
Hendrickje Stoffels heeft de wereld, haar liefde Rembrandt en haar dochter Cornelia moeten verlaten op 37-jarige leeftijd. Om haar leven te vieren, te herdenken en ervoor te zorgen dat men haar en haar verdiensten blijft herinneren, is deze memorial.
Rebekka van Straalen heeft deze kunnen schenken met hulp van een crowdfunding project. Via gf.me/u/uv2nw7 kan nog steeds gedoneerd worden. Donaties worden gebruikt om de reis- en materiaalkosten te vergoeden.Terug naar overzicht