Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Artistic services verwijst naar een enorme veelzijdigheid binnen de beeldende kunst. Hoewel Rebekka's werk voornamelijk realistisch figuratief is, werkt ze wel met verschillende media: muurschilderingen, tuinontwerp, portretten, digitale kunst, pyrografie, illustraties en tattoo-ontwerp: ze zijn allemaal zo ongelofelijk leuk om te maken; dat Rebekka ze allemaal aanbiedt.

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-05-2020

Stand van zaken dying project mei 2020

Vanaf 19 maart is er een nieuw jaar van the dying project gestart. In dit nieuwe jaar staat Judikje Simons centraal. Judikje Simons is op 38 jarige leeftijd overleden in Sobibor. Ze zat op een van de eerste transporten vanuit Westerbork naar dit vernietigingskamp.
Een memorial maken voor deze vrouw is ongelofelijk anders dan voor Hendrickje Stoffels. Van Hendrickje waren boeken vol geschreven. Van Judikje is weinig bekend. Toch is dat de eerste stap: haar levensverhaal boven water te krijgen, zodat deze verteld kan worden.Terug naar overzicht