Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Rebekka's werk komt tot stand op basis van haar invoelendheid, ruimdenkend vermogen en onderzoekende houding. Dat laatste heeft ertoe geleid dat u op deze website weinig van hetzelfde tegenkomt. De gemene deler is telkens haar toewijding aan de kunst: dedicated to art: Articated. 

Neem hierin vooral een tour op de pagina: mijn werk.


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

de mindful tuin

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-05-2020

Stand van zaken dying project mei 2020

Vanaf 19 maart is er een nieuw jaar van the dying project gestart. In dit nieuwe jaar staat Judikje Simons centraal. Judikje Simons is op 38 jarige leeftijd overleden in Sobibor. Ze zat op een van de eerste transporten vanuit Westerbork naar dit vernietigingskamp.
Een memorial maken voor deze vrouw is ongelofelijk anders dan voor Hendrickje Stoffels. Van Hendrickje waren boeken vol geschreven. Van Judikje is weinig bekend. Toch is dat de eerste stap: haar levensverhaal boven water te krijgen, zodat deze verteld kan worden.Terug naar overzicht