Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Rebekka's werk komt tot stand op basis van haar invoelendheid, ruimdenkend vermogen en onderzoekende houding. Dat laatste heeft ertoe geleid dat u op deze website weinig van hetzelfde tegenkomt. De gemene deler is telkens haar toewijding aan de kunst: dedicated to art: Articated. 

Neem hierin vooral een tour op de pagina: mijn werk.


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

de mindful tuin

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

07-11-2018

Expositie in Wognum tijdens de nationale kunstweek

Articated exposeert op 17 en 18 november met 11 werken in de protestantse kerk te Wognum. De expositie is georganiseerd door kunstkring Wognum en telt 21 exposanten. Tijdens deze twee dagen tonen de kunstenaars hun schilderijen, beeldhouwerk en fotografie.
Ikzelf zal 3 schilderijen tonen, 2 pyrografiewerken, 3 tekeningen en 3 inkttekeningen. Ook mag ik tijdens de expositie aan het werk met mijn pyrografie. Al het werk is te koop.

Het adres van de protestantse kerk = Raadhuisstraat 15, 1687 AH Wognum.
De vernissage is op zaterdag 17 november om 14.00u
Openingstijden van de expositie:
zowel op 17 als op 18 november van 12.00 - 17.00u.Terug naar overzicht