Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Artistic services verwijst naar een enorme veelzijdigheid binnen de beeldende kunst. Hoewel Rebekka's werk voornamelijk realistisch figuratief is, werkt ze wel met verschillende media: muurschilderingen, tuinontwerp, portretten, digitale kunst, pyrografie, illustraties en tattoo-ontwerp: ze zijn allemaal zo ongelofelijk leuk om te maken; dat Rebekka ze allemaal aanbiedt.

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

20-03-2019

The dying project

Vanaf 19 maart 2019 is een nieuw kunstproject gelanceerd: the dying project. Tijdens dit project zal kunstenaar Rebekka van Straalen ieder jaar, een heel jaar lang een medemens in de schijnwerpers zetten. Deze medemens kan eenieder zijn. De enige twee voorwaarden zijn dat ze:
1: al zijn overleden
2: precies zo oud zijn geworden als Rebekka op dat moment is.
Aan de ene kant een heftig project; omdat het bewust maakt van de dood die soms veel te vroeg kan toeslaan. Aan de andere kant ook een enorm interessant, positief en enerverend project, aangezien hierbij het leven van een mens wordt geëerd. Voor meer informatie: https://rebekkavanstraalen.wordpress.com/Terug naar overzicht