Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Rebekka's werk komt tot stand op basis van haar invoelendheid, ruimdenkend vermogen en onderzoekende houding. Dat laatste heeft ertoe geleid dat u op deze website weinig van hetzelfde tegenkomt. De gemene deler is telkens haar toewijding aan de kunst: dedicated to art: Articated. 

Neem hierin vooral een tour op de pagina: mijn werk.


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

de mindful tuin

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

14-03-2020

De lezing / boekpresentatie van 14 maart gaat niet door

Vandaag, op 14 maart, zou het eerste jaar van the dying project afgesloten worden met een lezing / boekpresentatie in de bibliotheek Hoorn.
De bibliotheek heeft, op advies van het rivm, de deuren gesloten voor grotere evenementen. Er wordt nog gekeken naar een nieuwe datum. Via inschrijving op de nieuwsbrief wordt u hierover op de hoogte gehouden.Terug naar overzicht