Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Rebekka's werk komt tot stand op basis van haar invoelendheid, ruimdenkend vermogen en onderzoekende houding. Dat laatste heeft ertoe geleid dat u op deze website weinig van hetzelfde tegenkomt. De gemene deler is telkens haar toewijding aan de kunst: dedicated to art: Articated. 

Neem hierin vooral een tour op de pagina: mijn werk.


Articated tuindesign

Als Rebekka haar kwaliteiten, creativiteit en kunstenaarsintuïtie combineert met haar kennis van planten en gevoel voor vormgeving; ontstaan fantastische gevoel-tuinen. 

de Mindful tuin van Articated tuindesign

Laat je onderdompelen, tot rust komen en inspireren in je eigen achtertuin. Neem vooral een kijkje op de website van articated tuindesign. 

de mindful tuin

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

De Syrië serie

Omstreeks half november werd de Syrië serie uitgebreid met een derde schilderij: the catman. Ook achter dit schilderij schuilt een verhaal: Mohammad Alaa Aljaleel zorgt voor de katten die zijn stadsgenoten niet mee konden nemen toen ze voor de oorlog op de vlucht gingen. Het aantal katten in zijn opvangtehuis is enorm gestegen sinds hij hiermee is begonnen. Gelukkig heeft hij de hulp van enkele vrijwilligers en ondertussen ook een dierenarts.

Rebekka wil met de Syrië serie verhalen als deze vertellen aan een groter publiek. Momenteel hangt 'the catman', samen met 'Refugees in Macedonia', en 'our Jeremia' in TURF; gedempte turfhaven 19 te Hoorn. NHTerug naar overzicht