Articated - Rebekka van Straalen
Dedicated to art

 

 

Articated: artistic services

Toen Rebekka besloot om onder de naam Articated te werken, kwam de toevoeging 'artistic services' er bijna automatisch achteraan. 

Artistic services verwijst naar een enorme veelzijdigheid binnen de beeldende kunst. Hoewel Rebekka's werk voornamelijk realistisch figuratief is, werkt ze wel met verschillende media: muurschilderingen, tuinontwerp, portretten, digitale kunst, pyrografie, illustraties en tattoo-ontwerp: ze zijn allemaal zo ongelofelijk leuk om te maken; dat Rebekka ze allemaal aanbiedt.

 

 

 


 

Nieuws


Terug naar overzicht

27-11-2019

De Syrië serie

Omstreeks half november werd de Syrië serie uitgebreid met een derde schilderij: the catman. Ook achter dit schilderij schuilt een verhaal: Mohammad Alaa Aljaleel zorgt voor de katten die zijn stadsgenoten niet mee konden nemen toen ze voor de oorlog op de vlucht gingen. Het aantal katten in zijn opvangtehuis is enorm gestegen sinds hij hiermee is begonnen. Gelukkig heeft hij de hulp van enkele vrijwilligers en ondertussen ook een dierenarts.

Rebekka wil met de Syrië serie verhalen als deze vertellen aan een groter publiek. Momenteel hangt 'the catman', samen met 'Refugees in Macedonia', en 'our Jeremia' in TURF; gedempte turfhaven 19 te Hoorn. NHTerug naar overzicht